The Cavern Beatles ja CCRevived

The Cavern Beatles ja CCRevived

Pvm: 30. marraskuuta 2017

Paikka: Kulttuuritalo, Helsinki

Osta lippuja

The Cavern Beatles ja CCR (Revived) Helsinkiin marraskuussa!

Maailman tunnetuin ja suosituin The Beatles -tribuutti, The Cavern Beatles, saapuu konsertoimaan Helsinkiin marraskuussa. Luvassa on todellinen rockhistorian suurkatselmus, sillä samassa konsertissa nousee lavalle myös legendaarisen CCR-yhtyeen musiikkia soittava Creedence Clearwater Revived (CCRevived).

The Cavern Beatles ja CCR (Revived) nähdään Helsingin Kulttuuritalossa torstaina 30. marraskuuta. 

Luvassa on huikea yli kaksituntinen elämys, joka vie katsojat musiikin historian virstanpylväitä vilisevälle aikamatkalle The Beatlesin historiaan. Esityksessä kuullaan valtaisa määrä tuttuja Beatles-hittejä samanlaisilla soittimilla kuin The Beatles aikanaan esiintyi. Yli toistakymmentä vuotta toiminut The Cavern Beatles koostuu tarkoin valituista lahjakkaista soittajista ja laulajista. He ovat kaikki vannoutuneina The Beatles-faneja ja ovat luoneet jäljittelemistään hahmoista lähes täydellisiä Paul McCartneyn, John Lennonin, George Harrisonin ja Ringo Starrin kaksoisolentoja ääntä, maneereita ja ulkoasua myöten.

Creedence Clearwater Revived -yhtyettä luotsaava Johnny ’Guitar’ Willliamson on todellinen rockveteraani, jonka ensimmäinen yhtye, Titanic, nousi listoille ympäri Euroopan 1970-luvun alun instrumentaalikappaleellaan Sultana. Nyt Williamson kiertää CCR (Revived) -kokoonpanollaan ja esittää CCR:n klassikkobiisejä, joista Helsingissäkin kuullaan marraskuussa monia, kuten Bad Moon Rising, Up around The Bend, Suzi Q ja Have You Ever Seen The Rain.

The Cavern Beatles ja CCR (Revived) Kultturitalossa, Helsingissä torstaina 30. marraskuuta. Liput maksavat alkaen 49,50 euroa Menolipussa ja Ticketmasterissa.

OSTA LIPPUJA

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

The Cavern Beatles: www.cavernbeatles.com

 

 

 

The Cavern Beatles ja CCRevived — Facebook-tapahtuma

The Cavern Beatles ja CCRevived

KATSO JA KUUNTELE