POHJOIS-SUOMEN SUURIN MUSIIKKIFESTIVAALI KEMIJÄRVEN YÖTTÖMÄT YÖT 2018

POHJOIS-SUOMEN SUURIN MUSIIKKIFESTIVAALI KEMIJÄRVEN YÖTTÖMÄT YÖT 2018

Pvm: 6.-8. Heinäkuuta 2018

Paikka: Kemijärvi, Ahvensalmen kenttä

Osta lippuja

Kemijärven Yöttömät Yöt 2018 

LAPPILAINEN MENESTYSFESTIVAALI JÄRJESTETÄÄN TÄHTIARTISTIEN VOIMIN JÄLLEEN HEINÄKUUSSA 6.-7.7.2018 Ahvensalmen kentällä, Kemijärvellä.

Pohjois-Suomen suurin musiikkifestivaali, Kemijärven Yöttömät Yöt, saa yllätysvahvistuksen maailmalta, kun legendaarisen CCR-yhtyeen musiikkia soittava Creedence Clearwater Revived liittyy mukaan tapahtuman artistikaartiin.

Festivaalin toiseksi ulkomaiseksi päävieraaksi saapuu monista hiteistään tunnettu maailmankuulu brittilaulajatar Bonnie Tyler. Lisäksi tapahtumassa nähdään mittava joukko kotimaisia huippuja, joista perjantaina 6. heinäkuuta esiintyvät: CCR(Revived), Paul Oxley’s Unit, Elastinen ja Kasmir. Lauantaina 7. heinäkuuta nousevat lavalle Bonnie Tylerin lisäksi Uniklubi, Jonne Aaron ja Eini. (Agents ei esiinny.)

Creedence Clearwater Revived -yhtyettä luotsaava Johnny ’Guitar’ Willliamson on todellinen rockveteraani, jonka ensimmäinen yhtye, Titanic, nousi listoille ympäri Euroopan 1970-luvun alun instrumentaalikappaleellaan Sultana. Nyt Williamson kiertää CCR (Revived) -kokoonpanollaan ja esittää CCR:n klassikkobiisejä, joista Kemijärvelläkin kuullaan monia, kuten Bad Moon Rising, Up around The Bend, Suzi Q ja Have You Ever Seen The Rain.

Nyt jo viidennen kerran peräkkäin järjestettävä Kemijärven Yöttömät Yöt pidetään 6.-7. heinäkuuta Ahvensalmen kentällä. Festivaalin lipunmyynti on jo alkanut Menolipussa, Ticketmasterissa ja Tiketissä. Luvassa on tuttuun tapaan myös monia ilmaistapahtumia Taivaan Tulien aukiolla.

S-Etukortilla saa lipuista viiden euron alennuksen, kun lipun ostopaikkana on S-Market Kemijärvi, S-Market Salla, S-Market Sodankylä tai Rovaniemen, Kemin, Tornion ja Oulun Prismojen sekä Oulun Sokoksen Herkun Ticketmasterin myyntipiste.

Kemijärven Yöttömät Yöt on ollut koko historiansa ajan huippusuosittu. Viime vuonna musiikkifestivaali kokosi ilmaistapahtumineen Kemijärvelle ennätyksellisesti runsaat 17 000 kävijää. Tapahtuma onkin selkeästi paaluttanut paikkansa suomalaisessa festivaalikesässä, ja yleisö niin Lapissa kuin muuallakin Suomessa tietää ja tuntee sen.

Festivaalin portit avautuvat perjantaina 6. heinäkuuta kello 17.00 ja lauantaina 7.7. kello 16.00. Sunnuntain kirkkokonsertti alkaa kello 15.00. Tapahtumaan ei ole ikärajaa, mutta anniskelualueet ovat K-18.

Myynnissä on myös mm. ruokailun ja sisäänpääsyn sisältäviä VIP-lippuja, joiden myynti ja tiedustelut osoitteesta: vip@menolippu.fi.

 

Kemijärven Yöttömät Yöt 2018 PERJANTAI alk. 44,50€. VIP-paketti alkaen 103,20€ 

Kemijärven Yöttömät Yöt 2018, 2pv lippu PE-LA alk. 69,50€.

Kemijärven Yöttömät Yöt 2018 LAUANTAI  alk. 44,50€. VIP-paketti alkaen 103,20€ 

Liput S-etuhintaan 59,50€.  S-Etukortilla saa lipuista viiden euron alennuksen, kun lipun ostopaikkana on S-Market Kemijärvi, S-Market Salla, S-Market Sodankylä tai Rovaniemen, Kemin, Tornion ja Oulun Prismojen sekä Oulun Sokoksen Herkun Ticketmasterin myyntipiste.

 

VIP YÖTTÖMÄT YÖT 2018
Sisältö
VIP-passi ja konserttilippu
Oma VIP Lounge alue estradin läheisyydessä
Herkullinen Street Food ruokatarjoilu VIP-teltassa
Omat ravintolapalvelut & WC-tilat käytössänne alueella
VIP emäntä/isäntä palveluksessanne

Hinta alkaen 103,20€

HUOM! VIP-pakettiin kuuluvien VIP-passien luovutus ostettua VIP-lippua vastaan tapahtumapaikalla paikalle saavuttaessa. Tarkemmat tiedot ja ohjeistukset toimitetaan asiakkaille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.
VIP Myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85
OSTA VIP

Lipunmyynti

www.menolippu.fi -verkkokauppa
Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)
VIP-pakettien myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi, puh. 010 841 41 85
Tapahtumatuottaja: Eastway Live
Lisätietoja www.menolippu.fi

 

Majoituspakettien tiedustelu/myynti:
Kemijärven Matkailuinfo
info.visit@kemijarvi.fi
puh. 040 189 2050

 

 

 

 

 

 

Tykkää Kemijärven Öistä Facebookissa ja seuraa kuulumisia www.facebook.com/kemijarvenyot