Manhattan Transfer Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun ensi marraskuussa!

Manhattan Transfer Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun ensi marraskuussa!

Pvm: 1.-4. marraskuuta 2018

Paikka: Helsinki, Jyväskylä, Oulu

Manhattan Transfer Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun ensi marraskuussa!

Maailman suosituin lauluyhtye, Manhattan Transfer, saapuu Suomeen marraskuussa. Yhtyeen suosio on maassamme niin suurta, että se päätti kunnioittaa suomalaisia poikkeuksellisesti neljän konsertin minikiertueella. Manhattan Transfer nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä, perjantaina 2. marraskuuta Jyväskylän Paviljongissa sekä lauantaina 3. ja sunnuntaina 4. marraskuuta Oulun Madetojan salissa.

Vuonna 1971 ensilevynsä julkaissut Manhattan Transfer on noussut huikeaan suosioon ympäri maailman. Yhtyen albumeita on myyty miljoonia kappaleita, ja se on voittanut lukuisia Grammy-palkintoja, kuten vuonna 1980 Birdland-albumistaan ja 1982 Route 66 –levystään. Yhtye valittiin Vocal Group Hall of Fameen 1998.

Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi traagisesti lokakuussa 2014, mutta yhtye on jatkanut menestyksen tiellä hänen muistoaan kunnioittaen myös tämän jälkeen. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä ja Cheryl Bentyneä.

Tämän legendaarisen yhtyeen jäsenet ovat myös tehneet monia sooloprojektejaan, joista tuoreimpana Alan Paulin hiljattain ilmestynyt albumi Shu Bop! Shu Bop.

Manhattan Transfer on nähty Suomessa lukuisia kertoja, ja monet loppuunmyydyt katsomot ovat todistaneet heidän loisteliasta esiintymistään. Ensi marraskuussa suomalaisia hemmotellaan harvinaisesti neljän konsertin verran, kun yhtye saapuu esiintymään Helsinkiin, Jyväskylään ja Ouluun.

Manhattan Transfer torstaina 1. marraskuuta Finlandia-talossa, Helsingissä, perjantaina 2. marraskuuta Jyväskylän Paviljongissa sekä lauantaina 3. ja sunnuntaina 4. marraskuuta Oulun Madetojan salissa.

Liput

Liput alkaen 59,50€ (sis. toimituskulut)

HELSINKI, FINLANDIA-TALO 1.11.2018  OSTA LIPUT
JYVÄSKYLÄ, PAVILJONKI 2.11.2018  OSTA LIPUT
OULU, MADETOJAN SALI 3.11.2018  OSTA LIPUT
OULU, MADETOJAN SALI 4.11.2018  OSTA LIPUT

Lisäksi myynnissä VIP -illallispaketti Helsingin konserttiin alkaen 139€ + Alv24% (172,36€) / hlö

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)
  • VIP-pakettien myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi, puh. 010 841 41 85

Kiertueen tuottaa Eastway Live
Manhattan Transfer: http://manhattantransfer.net

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA