Saamelaismusiikin mestari Mari Boine Suomeen helmikuussa!

Saamelaismusiikin mestari Mari Boine Suomeen helmikuussa!

Pvm: 27.helmikuuta 2018

Paikka: Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46, 00130 Helsinki

Osta lippuja

Saamelaismusiikin mestari Mari Boine Suomeen helmikuussa!

Saamelaisen maailmanmusiikin mestari, norjalainen Mari Boine saapuu konsertoimaan Suomeen helmikuussa. Tämän jazzia, rockia ja kansanmusiikkia esiintymisissään yhdistävän laulajan konsertti pidetään Helsingin Savoy-teatterissa tiistaina 27. helmikuuta.

Boinen tunnelmantäyteinen ääni on nostanut hänet suureen suosioon saamelaissyntyisten laulutaitureiden joukossa. Boinen laulussa voi kuulla heijastumia pohjoisen Norjan ja napapiirin maisemista sekä lumesta, jäästä ja talven pimeydestä. Hänen musiikkinsa pohjautuu vahvasti saamelaiseen perinteeseen, mutta siinä on vaikutteita myös muilta mantereilta Afrikkaa myöden.

Mari Boine syntyi Karasjoen Gámehisnjárgassa marraskuussa 1956 ja on toiminut päätoimisena muusikkona jo lähes 30 vuoden ajan. Boine julkaisi debyyttialbuminsa Jaskatvuoda manna vuonna 1985, mutta vuoden 1989 Gula Gula –albumista tuli hänen varsinainen läpimurtonsa.

Boinen musiikkia on kuvailtu yksinkertaiseksi ja koskemattomaksi. Samalla Boine ja hänen yhtyeensä toteuttavat kuitenkin monipolvista vuorovaikutusta kuulijoidensa kanssa. Laulujen ryhmitys ja tauotus sekä Boinen omintakeinen ääni luovat esityksiin tunnelman, jossa jokaisella tyhjälläkin hetkellä on tarkoituksensa.

Mari Boine julkaisi hiljattain uusimman albuminsa, See The Woman, joka on samalla hänen ensimmäinen kokonaan englanninkielinen levynsä.

Mari Boine Savoy-teatterissa, Helsingissä tiistaina 27. helmikuuta kello 19.00.

 

Lipunmyynti alkaa keskiviikkona 26.7.2017 klo 9.00

Liput alk. 48,50€ (sis. toimituskulut)

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

Mari Boine netissä: www.mariboine.no
Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

Saamelaismusiikin mestari Mari Boine Suomeen helmikuussa! — Facebook-tapahtuma

Saamelaismusiikin mestari Mari Boine Suomeen helmikuussa!

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA