Material Girl

Material Girl

Pvm: 25. lokakuuta 2018

Paikka: Kulttuuritalo, Helsinki

Huikea Madonna-musikaali Suomeen lokakuussa!

Maailman myydyin naisartisti, Madonna, täyttää tänä vuonna 60 vuotta. Hänen kunniakseen on tuotettu kansainvälinen musikaali, joka saapuu Suomeen lokakuussa. Tämä Material Girl -niminen esitys nähdään Helsingin Kulttuuritalossa torstaina 25. lokakuuta. Liput maksavat alkaen 44,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Brittiläistä alkuperää oleva Material Girl -musikaali on valloittanut yleisönsä jo lukuisissa musiikkiteattereissa eri puolilla Isoa-Britanniaa, ja nyt esitys lähtenyt myös laajalle Euroopan-kiertueelle. Musikaali kertoo Madonnan huikean elämäntarinan hänen laulujensa myötä.

Lavalla nähdään laulajia ja tanssijoita sekä runsaasti videomateriaalia. Luvassa on suuri joukko Madonnan suosituimpia hittejä, kuten Like A Virgin, Papa Don’t Preach, Vogue, Crazy for You, Into the Groove, Like a Prayer ja Express Yourself.

Yleisö pääsee matkalle Madonnan elämään ja hänen kehittymiseensä pienestä tytöstä koko maailman tuntemaksi ja ihailemaksi musiikkimaailman tähdeksi. Musikaalissa esitetään kiehtovia tarinoita Madonnan lapsuudesta, nuoruudesta ja tähteydestä. Pääosassa nähdään taiturimainen Jodie Jane Jackson, joka kertoo, että Madonnan rooli on hänelle todellinen suuren unelman toteutuminen.

Esityksen tuottaja Duncan Heather toteaa osuvasti, että Madonna on enemmän kuin hänen musiikkinsa. – Vaikka Madonna on erittäin suosittu ja menestynyt, on hän pohjimmiltaan maanläheinen ihminen. Hänen elämäntarinansa antaa iloa ja toivoa meille kaikille, Heather sanoo.

Material Girl -musikaali Helsingin Kulttuuritalossa torstaina 25. lokakuuta kello 19.00 (ovet klo 18.00).

 

Liput
OSTA LIPUT

Material Girl — Facebook-tapahtuma

Material Girl

Tags: ,