Misa Criolla

Misa Criolla

Pvm: 10.-11. joulukuuta 2018

Paikka: Helsinki, Tampere

Maailmankuulu Misa Criolla -esitys Suomeen joulukuussa!

Maailman tunnetuimpiin musiikkiteoksiin lukeutuva Misa Criolla saapuu Suomeen marraskuussa. Tämä miljoonia albumeita levytyksenä ympäri maailman myyty esitys nähdään joulun ajan erikoisversiona Musiikkitalossa Helsingissä 10. joulukuuta ja Tampere-talossa 11. joulukuuta. Liput maksavat Helsingissä alkaen 49,50 euroa ja Tampereella alkaen 59,50 euroa, ja ne ovat jo myynnissä Menolipussa, Lippupisteessä ja Ticketmasterissa.

Misa Criolla on argentiinalaisen Ariel Ramírezin vuonna 1964 säveltämä teos, joka saapuu Suomeen Ramírezin pojan, pianisti Facundo Ramírezin johdolla. Solistina on Claudio Sosa, ja seitsemän argentiinalaisen muusikin kokoonpanon lisäksi lavalla nähdään 40-jäseninen Heikki Ruokosen johtama Prima Vista -kuoro.

Misa Criolla sovitettiin alun perin laulukvartetille, kitaroille ja perkussioille. Pian siitä kuitenkin muokattiin versio soololaulajalle ja kuorolle. Lukuisat kuuluisat oopperalaulajat, kuten José Carreras ja Mercedes Sosa ovat levyttäneet Misa Criollasta omat versionsa.

Suomeen Misa Criolla saapuu joulun ajan erikoisversiona, jolloin se kuullaan konsertin päätösnumerona. Sitä ennen kuullaan puolestaan Navidad Nuestra (Meidän joulumme) -kooste Ramírezin säveltämiä joululauluja sekä artistien itsensä valitsemia instrumentaali- ja lauluesityksiä.

Misa Criolla -kiertue:
Helsinki, Musiikkitalo, Ma 10.12.2018 OSTA LIPUT
Tampere, Tampere-talo, Ti 11.12.2018 OSTA LIPUT

Konserttien tuottaja: Eastway Live: www.menolippu.fi

Misa Criolla — Facebook-tapahtuma

Misa Criolla

Tags: ,