Laulajasuosikki Paul Young konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa!

Laulajasuosikki Paul Young konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa!

Pvm: 1. huhtikuuta 2017

Paikka: Finlandia-talo, Helsinki

Osta lippuja

Laulajasuosikki Paul Young konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa!

Jo yli 30-vuotta maailman musiikkitaivaan huipulla kulkenut laulaja-lauluntekijä Paul Young saapuu konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa. Tämä monista listahiteistään tunnettu maailmantähti nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä lauantaina 1. huhtikuuta.

Vuonna 1956 syntynyt Paul Young oppi jo lapsena soittamaan kitaraa ja pianoa. Erinäisten yhtyekokeilujen ja kiertueiden jälkeen hän aloitti soolouransa tehden levytyssopimuksen CBS/SONY-yhtiön kanssa 1982. Debyyttialbumi No Parlez, joka julkaistiin vuotta myöhemmin, nosti hänet koko maailman tietouteen mm. kappaleilla Wherever I Lay My Hat  ja Come Back And Stay. Suosio kasvoi kasvamistaan kakkosalbumin The Secret Of Association, Every Time You Go Away- kappaleilla.

Sittemmin Young on tehnyt useita levytyksiä ja lukuisia maailmankiertueita. Hän on yhä ahkera laulujen kirjoittaja ja esiintyjä ja konsertoi jatkuvasti eri puolilla maailmaa.

Musiikin lisäksi Young on tehnyt uraa hyvän ruoan parissa. Hän on esiintynyt monissa kokkiohjelmissa ja vuonna 2012 hän julkaisi oman keittokirjansa suosikkiresepteistään.

Paul Youngin tuorein albumi, Good Thing, on tältä keväältä. Kyseessä oli samalla Youngin ensimmäinen soololevy kahteenkymmeneen vuoteen. Lisäksi Young levytti hiljattain People Like Us -kappaleen Eddie The Eagle -elokuvan soundtrackille.

Paul Young Finlandia-talossa Helsingissä lauantaina 1.4.2017. Ovet klo 19.00, konsertti klo 20.00

Liput

Liput Menolipusta ja Ticketmasterista alkaen 70 euroa (sis. toimituskulut).

Ennakkomyynti Menoklubilaisille on alkanut osoitteessa www.menolippu.fi/klubiennakot ja päättyy torstaina 27.10. klo 23.59. Julkinen myynti alkaa perjantaina 28.10. Klo 9.00.

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

Paul Young: http://paul-young.com

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

Laulajasuosikki Paul Young konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa! — Facebook-tapahtuma

Laulajasuosikki Paul Young konsertoimaan Helsinkiin huhtikuussa!

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA