Procol Harum kiertueelle Suomeen lokakuussa!

Procol Harum kiertueelle Suomeen lokakuussa!

Pvm: 1.-3. lokakuuta 2017

Paikka: Finlandia-talo, Tampere-talo, Logomo

Procol Harum kiertueelle Suomeen lokakuussa!

Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 50 vuotta Procol Harumin legendaarisen A Whiter Shade of Pale -albumin julkaisusta. Juhlavuoden kunniaksi yhtye lähtee laajalle kiertueelle ja saapuu sen myötä myös Suomeen. Hiljattain Helsingissä loppuunmyydylle katsomolle esiintynyt Procol Harum nähdään 1. lokakuuta Finlandia-talossa, Helsingissä, 2. lokakuuta Tampere-talossa ja 3. lokakuuta Logomossa, Turussa.

Procol Harum perustettiin vuonna 1967, mutta se on yhä vahvasti voimissaan. Runsas vuosi sitten yhtye julkisti viimeisimmän albuminsa ja viimeistelee parhaillaan uusinta julkaisuaan. Lisäksi yhtye kiertää yhä jatkuvasti konserteissa ja festivaaleilla ympäri maailman.

Laulaja, pianisti ja säveltäjä Gary Brooker on yksi Procol Harumin perustajajäsenistä ja kuuluu yhä sen vakiokokoonpanoon. Brooker on lisäksi tehnyt vuosien aikana yhteistyötä lukuisten legendaaristen artistien, kuten George Harrisonin, Ringo Starrin, Eric Claptonin, Bill Wymanin, ja Kate Bushin kanssa.

Procol Harum on valloittanut yleisönsä sydämet jo kuudella vuosikymmenellä ainutkertaisen sielukkaan musiikkiinsa ansiosta. – Emme tee pelkästään popmusiikkia, vaan Procol Harum on kaikkinensa soul- ja bluesyhtye. A Whiter Shade of Pale tai A Salty Dog ja monet muut laulumme eivät olisi nousseet niin suureen suosioon, jos emme olisi antaneet niihin koko sydäntämme, Gary Brooker toteaa

Procol Harum 1. lokakuuta Finlandia-talossa, Helsingissä, 2. lokakuuta Tampere-talossa ja 3. lokakuuta Logomossa, Turussa.

 

Liput

Liput alkaen 68 euroa Menolipussa, Lippupisteessä ja Ticketmasterissa. Lisäksi myynnissä on pääsylipun ja ruokailun sisältäviä VIP-paketteja hintaan 149 euroa +alv24%.

 

KIERTUE

SU 1.10.2017 Finlandia-talo, Helsinki (kello 20, ovet klo 19) OSTA LIPUT

MA 2.10.2017 Tampere-talo, Tampere (kello 20, ovet klo 19) OSTA LIPUT

TI 3.10.2017 Logomo, Turku (kello 20, ovet klo 19) OSTA LIPUT

 

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • HELSINKI: Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)
  • TAMPERE / TURKU: Lippupisteen palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 900 900 (1,98e/min + pvm)
  • VIP tiedustelut & myynti  vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85

 

Kiertueen tuottaa Eastway Live www.menolippu.fi

Procol Harumin nettisivut: www.procolharum.com

Procol Harum kiertueelle Suomeen lokakuussa! — Facebook-tapahtuma

Procol Harum kiertueelle Suomeen lokakuussa!

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA