SF-Blues juhlii 15-vuotista taivaltaan Kulttuuritalossa syyskuussa!

SF-Blues juhlii 15-vuotista taivaltaan Kulttuuritalossa syyskuussa!

Pvm: 29. syyskuuta 2017

Paikka: Kulttuuritalo, Helsinki

Osta lippuja

SF-Blues juhlii 15-vuotista taivaltaan Kulttuuritalossa syyskuussa!

Suomalaisen bluesin eittämätön mestariyhtye, SF Blues, juhlii 15-vuotista taivaltaan Helsingin Kulttuuritalossa syyskuussa. Luvassa on bluesin ja rockin täyteinen erikoiskonsertti perjantaina 29. syyskuuta 2017.

Konsertissa kuullaan SF Bluesia sen alkuperäisessä kokoonpanossa, johon kuuluvat Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist. Mukana erikoisvieraina on joukko musiikkimaailmamme kestotähtiä, kuten Eero Raittinen, Jukka Gustavson ja Pave Maijanen. Yhtyeen komppiryhmänä ovat basisti Mikko Löytty sekä Jani Auvinen rummuissa.

Heikki Silvennoinen, Dave Lindholm ja Pepe Ahlqvist perustivat blues- ja rockyhtye SF Bluesin vuonna 2002. Kesällä 2012 yhtye teki mittavan 10-vuotisjuhlakiertueen alkuperäisessä kokoonpanossa. Silloin bändi esiintyi noin 20 festivaalikeikalla ympäri Suomen. Mukana kokoonpanossa olivat koko kansan blues-mies Dave Lindholm sekä SF Blues -isännät Pepe Ahlqvist ja Heikki Silvennoinen.

– Silloin kun Suomi täyttää 100 vuotta, SF Blues täyttää 15 vuotta. Onkin mahtavaa lähteä taas keikoille vanhojen soittokavereiden kanssa viiden vuoden tauon jälkeen, Pepe Ahlqvist hehkuttaa. –Luvassa on kunnon blues ja rock -meininkiä vuosien varrelta. Laitetaan kitarat laulamaan!

SF-Blues Kulttuuritalossa, Helsingissä perjantaina 29. syyskuuta klo 19.00.

Konsertin kesto n 3h, sis väliajan

Liput
alkaen 44,50 € (sis. toimituskulut)

Ennakkomyynti Menoklubilaisille on alkanut ja päättyy tiistaina 23.5. klo 23.59 osoitteessa www.menolippu.fi/klubiennakot/
Julkinen myynti alkaa keskiviikkona 24.5. klo 9.00.

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

Konsertin tuottaa Eastway Live