Perulaisen musiikin suuri tähti Susana Baca Suomeen toukokuussa!

Perulaisen musiikin suuri tähti Susana Baca Suomeen toukokuussa!

Pvm: 22. toukokuuta 2018 Klo 19.00 (Ovet klo 18.00)

Paikka: Savoy-teatteri, Kasarmikatu 46, 00130 Helsinki

Osta lippuja

Perulaisen musiikin suuri tähti Susana Baca Suomeen toukokuussa!

Kaksinkertainen Latin Grammy -voittaja, perulaisen musiikin suuri tähti Susana Baca saapuu konsertoimaan Suomeen toukokuussa. Tämän afroperulaisen musiikin suuren taiturin konsertti pidetään Helsingin Savoy-teatterissa tiistaina 22. toukokuuta.

Susana Baca syntyi 1944 Liman esikaupunkialueella ja sai elää koko lapsuutensa afroperulaisen kulttuurin ympäröimänä. Afroperulainen tanssi- ja musiikkiperinne syntyi jo siirtomaa-ajalla, kun eri puolilta Afrikkaa tuotujen orjien traditiot sekoittuivat keskenään ja alkoivat ottaa vaikutteita eurooppalaisten ja alkuperäiskansojen kulttuureista.

Baca yhdistää musiikissaan menneisyyden perintöä nykyajan vaikutteisiin. Hänen taustayhtyeessään voi nähdä ikiaikaisia perulaisia instrumentteja, kuten cajón (puinen laatikko), udu (saviruukku) ja quijada (aasin leukaluu). Vaikka monet Bacan lauluista perustuvat perinteisiin perulaisiin rytmeihin, voi hänen musiikissaan kuulla myös kuubalaisia ja brasilialaisia kaikuja.

Bacan laulut ovat erityisen lyyrisiä, ja hän tekeekin yhteistyötä monien Latinalaisen Amerikan arvostetuimpien runoilijoiden kanssa. Bacan sielukas ääni ja hänen lavaeleganssinsa hienovaraisuus ovat tehneet hänestä yhden kaikkien aikojen tunnetuimmista maailmanmusiikin mestareista kaikkialla.

Susana Baca on toiminut musiikkiuransa lisäksi vahvasti maansa kulttuuripolitiikan edustajana. Hän toimi hetken aikaa Perun kulttuuriministerinä 2011. Samana vuonna hänet valittiin kahdeksi vuodeksi Amerikan valtioiden järjestön kulttuurikomission puheenjohtajaksi.

 

Susana Baca Savoy-teatterissa Helsingissä tiistaina 22. toukokuuta 2018 kello 19.00. (Ovet kello 18.00).

 

Liput alkaen 48,50 euroa (sis. toimituskulut)

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

 

Susana Baca netissä: www.susanabaca.com
Konsertin tuottaa Eastway Live

Perulaisen musiikin suuri tähti Susana Baca Suomeen toukokuussa! — Facebook-tapahtuma

Perulaisen musiikin suuri tähti Susana Baca Suomeen toukokuussa!

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA