The Osmonds

The Osmonds

Pvm: 10. joulukuuta 2018

Paikka: Helsinki, Kulttuuritalo

Osta lippuja

The Osmonds Christmas show

Musiikkimaailman eittämättömiin legendoihin lukeutuva The Osmonds saapuu konsertoimaan Suomeen joulukuussa. The Osmond Brothers esiintyy Kulttuuritalossa Helsingissä maanantaina 10. joulukuuta rockin ja popin täyteisen Christmas Show -ohjelmistonsa myötä.

The Osmond Brothers – Alan, Wayne, Merrill ja Jay julkistivat ensimmäisen albuminsa yli 50 vuotta sitten 1963. Sittemmin, kun mukaan liittyivät myös Donny, Marie ja Jimmy, ovat Osmondsit julkaisseet eri kokoonpanoina noin 200 albumia, joita on myyty yli sata miljoonaa kappaletta.

The Osmond Brothers kiertää yhä aktiivisesti konsertoiden ympäri maailmaa Merrill ja Jay Osmond keulahahmoinaan. Parivaljakko on julkaissut hiljattain myös Vintage-nimisen albumin, jolla on heidän hittiensä lisäksi uusi Back On The Road Again -niminen kappale.

The Osmond Brothers -yhtye nousi viihdemaailman tietoisuuteen 1960-luvun alussa, kun he pääsivät Andy Williamsin suosittuun TV-show’hun. Siitä alkaen The Osmonds on ollut nimi, joka on taannut legendaarisia ja unohtumattomia hetkiä kaikille yleisöilleen. Joulukuussa heitä päästään nauttimaan täällä Suomessa Merrill ja Jay Osmondin tarjoaman Christmas Show -konsertin myötä.

The Osmonds – Rock and Roll Christmas Show Helsingin Kulttuuritalolla ma 10.12.2018 klo 19.00

Liput alk. 49,50€

OSTA LIPUT

The Osmonds — Facebook-tapahtuma

The Osmonds

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA