TIEDOTE: The Cavern Beatles –yhtyeen konsertti siirtyy Tampereelta Turkuun!

TIEDOTE: The Cavern Beatles –yhtyeen konsertti siirtyy Tampereelta Turkuun!

Pvm: 29. marraskuuta 2017

Paikka: Olympiasali, Tampere

Osta lippuja

TIEDOTE 5.10.2017

The Cavern Beatles –yhtyeen konsertti siirtyy Tampereelta Turkuun!

Tampereen Olympiaan keskiviikoksi 29. marraskuuta suunniteltu The Cavern Beatles –yhtyeen konsertti siirtyy tuotannollisista syistä pidettäväksi Turkuun. Uusi konserttipaikka on Turun Gong-musiikkiklubi (Humalistonkatu 8).

Tampereelle ostetut liput käyvät sellaisenaan Turun konserttiin.

Liput voit myös halutessaan palauttaa ennen konserttipäivää (viimeistään 27.11.) joko Ticketmasteriin tai Tikettiin, ostopaikasta riippuen:

Ticketmaster:

Pääsyliput voi käydä palauttamassa Ticketmasterin täyden palvelun myyntipisteisiin (ei R-kioskit) tai postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät osoitteesta http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html

Elektroniset liput voi lähettää yhteys- ja tilitietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen info@menolippu.fi

Tiketti

Tiketistä ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteeseen tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: info@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.

* * * *

The Cavern Beatles Tampereelle marraskuussa!

Maailman kuuluisimman yhtyeen, The Beatlesin, nimissä toteutetaan jatkuvasti tribuuttiesityksiä ympäri maailman, mutta vain The Cavern Beatles -esitystä voi kutsua ainoaksi oikeaksi ja viralliseksi. The Beatles –yhtyeen perintöä suurella sydämellä ja ammattitaidolla vaaliva Magical History Tour –esitys nähdään Tampereen Olympiassa keskiviikkona 29. marraskuuta.

Liverpoolin nyt jo legendaarinen The Cavern Club toimi helmikuussa 1961 näyttämönä The Beatlesin ensiesiintymiselle, jonka jälkeen siitä on tullut fanien pyhiinvaelluskohde ja turistien suosima nähtävyys.

The Cavern Beatles -yhtye on The Cavern Clubin oma suojatti ja ylpeys ja sen virallinen lähettiläs. Yhtye jatkaa siitä mihin maailmankuulu esikuvansa jäi. Yli toistakymmentä vuotta toiminut The Cavern Beatles koostuu tarkoin valituista lahjakkaista soittajista ja laulajista. He ovat kaikki vannoutuneina The Beatles-faneja ja ovat luoneet jäljittelemistään hahmoista lähes täydellisiä Paul McCartneyn, John Lennonin, George Harrisonin ja Ringo Starrin kaksoisolentoja ääntä, maneereita ja ulkoasua myöten.

Luvassa on hämmästyttävä parituntinen elämys, joka tuo The Beatlesin livenä yleisönsä eteen The Cavern Beatles vie katsojat musiikin historian virstanpylväitä vilisevälle aikamatkalle aina The Beatlesin historiaan.

Esityksessä kuullaan valtaisa määrä tuttuja Beatles-hittejä live-esityksinä samanlaisilla soittimilla kuin The Beatles aikanaan esiintyi. The Cavern Beatles kiertää jatkuvasti ympäri maailmaa, ja nelikko on myös tuttu useista TV-ohjelmista ja mainoksista. Marraskuussa Tampereella nähtävä huikea esitys ihastuttaa ja hämmästyttää uskomattomilla suorituksillaan ja autenttisella tunnelmallaan – tätä lähemmäksi The Beatlesia ei yksinkertaisesti voi päästä.

 

The Cavern Beatles Tampereen Olympiassa keskiviikkona 29. marraskuuta. Ovet klo 19.00, konsertti klo 20.00.

Liput

alkaen 39,50 € (sis. toimituskulut)

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)
  • Tiketti verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600-1-1616 (1,78 € / min. + pvm)

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi
The Cavern Beatles: www.cavernbeatles.com