Irlantilainen rockhuippu The Strypes saapuu Suomeen helmikuussa!

Irlantilainen rockhuippu The Strypes saapuu Suomeen helmikuussa!

Pvm: lauantaina 10. helmikuuta 2018

Paikka: The Circus, Helsinki

Osta lippuja

Irlantilainen rockhuippu The Strypes saapuu Suomeen helmikuussa!

Viitisen vuotta sitten kansainväliseen musiikkimaailmaan suurella vauhdilla syöksynyt irlantilainen The Strypes saapuu konsertoimaan Suomeen helmikuussa. Tämä rockia ja bluesia musiikissaan yhdistävä neljän parikymppisen soittajan yhtye nähdään Helsingissä, The Circuksessa, lauantaina 10.2.

Neljän vuoden tiukan kiertue-elämän jälkeen The Strypes pysähtyi alkuvuonna studioon viimeistelemään uusia laulujaan. Yhtyeen kolmas albumi, Spitting Image, näkikin päivänvalon kesäkuussa ja sai varsin hyvän vastaanoton.

The Strypes -yhtyeen jäsenten välinen huikea kemia on aivan kuin synnynnäistä. Kaikki neljä soittajaa ovat kotoisin samalta alueelta ja he ovat saman ikäisiä keskenään.

– Näin jälkeenpäin ajatellen voi sanoa, että menestys iski meihin hieman liian nopeasti, kertoo yhtyeen kitaristi Josh McClorey. – Kaikki hehkuttivat meitä ensilevymme jälkeen ja sanoivat, että meistä tulee maailman suurin yhtye, mikä oli tietysti aivan typerää. Nyt olemme toki jo paljon viisaampia ja vuodet ovat opettaneet meitä realistisemmiksi, hän jatkaa.

– Omituisinta oli se, että samaan aikaan, kun kaikki olivat meistä suorastaan yli-innostuneita, tuntui siltä, että ainoat järkevät olimme me, neljä 16-vuotiasta poikaa, toteaa basisti Pete O’Hanlon.

Nyt The Strypes palaa keikkalavoille kypsempänä kuin koskaan ja tuo mukanaan nuoruuden innon yhdistettynä satojen konserttien mukanaan tuomaan kokemukseen. Samalla myös suomalaiset pääsevät kuulemaan paitsi yhtyeen vanhoja suosikkibiisejä myös heidän uusimman albuminsa tuotantoa.

 

The Strypes Helsingissä, The Circuksessa lauantaina 10. helmikuuta (ovet kello 19.00). Konsertti on K-18.

 

Liput Menolipusta ja Ticketmasterista alkaen 41,50 euroa.

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

 

The Strypes: http://thestrypes.com
Konsertin tuottaa Eastway Live

Irlantilainen rockhuippu The Strypes saapuu Suomeen helmikuussa! — Facebook-tapahtuma

Irlantilainen rockhuippu The Strypes saapuu Suomeen helmikuussa!

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA