Uriah Heep Lahdessa

Uriah Heep Lahdessa

Pvm: 11. elokuuta 2018

Paikka: Lahti, Ace-Corner

Osta lippuja

Uriah Heep Lahden Hard Rock Nightin päätähdeksi elokuussa!

Rockmusiikin eittämättömiin jättiläisiin lukeutuva Uriah Heep saapuu konsertoimaan Lahteen lauantaina 11. elokuuta. Yhtye nähdään Lahden Ace Cornerin Hard Rock Night -tapahtuman päätähtenä. Mukaan on tulossa myös muita artisteja, jotka julkaistaan myöhemmin keväällä. Tapahtuman liput ovat jo myynnissä Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Uriah Heep jatkaa vahvaa menoaan vuosi vuoden jälkeen väsymättömänä. Yhtye viimeistelee parhaillaan uusinta levyään, Living the Dream, joka on jo kokoonpanon 25. studioalbumi.

– Olemme ylpeitä historiastamme, mutta samaan aikaan on tärkeää tuottaa myös uutta materiaalia, toteaa Uriah Heepin perustaja, kitaristi Mick Box. – Kaikki musiikkimme on aina kuitenkin totuttua Heep-tyyliä. Meillä on yhä vuosien jälkeen sama intohimo ja energia kaikkeen mitä teemme, Box jatkaa.

Uriah Heep perustettiin vuonna 1969, ja sen tunnetuimpia kappaleita ovat Gypsy, Easy Livin’, July Morning, Look At Yourself, Stealin ja Lady in Black. Yhtyeen levyjä on myyty yli 45 miljoonaa kappaletta.

Ace Corner sijaitsee Niemen satamassa. Tapahtuman portit avautuvat kello 17.00, ja sen ikäraja on K-18. Myynnissä on myös ruokailun ja pääsylipun sisältäviä VIP-paketteja.

Liput alk. 49,50€  (sis. toimituskulut)

Liput
OSTA LIPUT

VIP-paketit
Osta VIP-paketti

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi
Uriah Heep: www.uriah-heep.com

Uriah Heep Lahdessa — Facebook-tapahtuma

Uriah Heep Lahdessa

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA