VIP CALLEJA

Pvm: 20. joulukuuta 2017

Paikka: Finlandia-talo, Helsinki

Lisää tapahtumasta

Oopperan supertähti Joseph Calleja Suomeen joulukuussa!

Maailman kysytyimpien tenorein joukkoon muutaman viimeksi kuluneen vuoden aikana noussut Joseph Calleja saapuu konsertoimaan Suomeen. Tämä maltalainen tenorisuuruus nousee Finlandia-talon lavalle Helsingissä keskiviikkona 20. joulukuuta. Häntä säestää konsertissa pianisti Vincenzo Scalera, joka on nähty maassamme aiemmin mm. tenori Juan Diego Flórezin kanssa.

Joseph Callejan lyyristä ääntä on usein verrattu Jussi Björlingiin, Beniamino Gigliin ja jopa Enrico Carusoon. Maltalla syntynyt Calleja voitti Gramophone-lehden äänestyksen Vuoden parhaan artistin tittelistä 2012. Tämä viisi sooloalbumia julkaissut artisti on ollut myös Grammy-ehdokkaana ja saanut lukuisia muita oopperamaailman tunnustuksia.

Calleja oli vain 19-vuotias tehdessään suuren oopperadebyytinsä Verdin Macbethissä Astra-teatterissa Maltalla. Tätä ennen hänet oli juuri palkittu Hans Gabor Belvedere -laulukilpailussa, mikä nosti hänet oopperamaailman tietouteen. Calleja on myös voittanut 1998 Caruso-kilpailun Milanossa ja päässyt palkintosijoille Plácido Domingon Operalia-kisassa 1999.

Vuonna 1978 syntynyt Calleja vierailee jatkuvasti useissa suurissa oopperataloissa ja alan festivaaleilla. Tänä vuonna ovat luvassa esiintymiset mm. Metropolitan Operassa New Yorkissa sekä Salzburgin musiikkijuhlilla. Aika ajoin hän myös pitää konserttikiertueita, jonka merkeissä Calleja saadaan vihdoin muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin myös Suomeen.

Calleja nähtiin ensimmäistä kertaa maassamme 2012, ja hän lumosi tuolloin yleisönsä täydellisesti. ”Hänen äänensä hehkui kauneutta ja romanttista herkkyyttä ja samettinen pehmeys yhdistyi metallikkaaseen loistoon”, kirjoitti Hannu-Ilari Lampila tuolloin konserttiarviossaan Helsingin Sanomissa.

Joseph Calleja & pianisti Vincenzo Scalera Finlandia-talossa Helsingissä keskiviikkona 20.12.2017.

Konserttiin on myynnissä rajallinen määrä VIP -illallispaketteja.

 

VIP CALLEJA

Finlandia-talo 20.12.2017 klo 17

  • VIP-passi & pääsyliput parhailta katsomopaikoilta
  • Herkullinen buffet-illallinen
  • Nimikoidut pöytäpaikat
  • Naulakkopalvelut
  • Konserttilahja
  • VIP-emännän/isännän palvelut

Hinta alkaen 189€ + Alv24% (234,36€) / hlö.
Hintaan lisätään mahd. laskutus-/toimituskulu.

Menu tarkentuu myöhemmin.

 

HUOM! VIP-pakettiin kuuluvien VIP-passien luovutus ostettua VIP-lippua vastaan tapahtumapaikalla paikalle saavuttaessa. Tarkemmat tiedot ja ohjeistukset toimitetaan asiakkaille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

VIP Myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85 (Arkisin klo 9-16)