VIP JETHRO TULL

Pvm: 5.3.2018

Paikka: Finlandia-talo, Helsinki

Lisää tapahtumasta

Ian Andersonin Jethro Tull Finlandia-taloon Helsinkiin maaliskuussa!

Ian Andersonin luotsaama legendaarinen Jethro Tull -yhtye saapuu konsertoimaan Suomeen maaliskuussa. Tämä monet kerrat maassamme loppuunmyydyille katsomoille esiintynyt yhtye nähdään Finlandia-talossa, Helsingissä maanantaina 5. maaliskuuta.

Jethro Tull perustettiin 1968, ja se julkaisi debyyttialbuminsa jo samana vuonna. Sittemmin yhtyeen kokoonpano vaihteli ja levyt seurasivat toisiaan, mutta Ian Anderson pysyi ja on säilynyt yhtyeen karismaattisena johtajana tähän päivään saakka.

Nyt Jethro Tullilla on takanaan jo kolmisenkymmentä albumia, joita on myyty yli 50 miljoonaa kappaletta ympäri maailman. Yhtye on lumonnut ihailijansa omintakeisella musiikillaan, joka ei ole kumartanut kaupallisuuden alttaria vaan on kulkenut omia polkujaan musiikkihistorian tiellä.

Jethro Tull by Ian Anderson on yhä ahkera konsertoija ja tekee yli sata keikkaa vuosittain. Yhtyeen keskushahmona on ollut jo pitkään Andersonin lisäksi kitaristi Martin Barre. Lisäksi yhtyeessä ovat mukana Jethro Tull -veteraani, rumpali Doane Perry, kosketinsoittaja ja haitaristi John O’Hara sekä basisti David Goodier.

Jethro Tull By Ian Anderson Finlandia-talossa, Helsingissä maanantaina 5. maaliskuuta. Ovet aukeaa klo 18.00, Konsertti klo 19.00. Vip-tilaisuus klo 17.00 alkaen.

 

VIP JETHRO TULL

Finlandia-talo 5.3.2018 klo 17

  • VIP-passi & pääsyliput parhailta katsomopaikoilta (Permanto)
  • Herkullinen buffet-illallinen
  • Nimikoidut pöytäpaikat
  • Naulakkopalvelut
  • VIP-emännän/isännän palvelut

Hinta alkaen 149€ + Alv24% (184,76€) / hlö.
Hintaan lisätään mahd. laskutus-/toimituskulu.

Menu

Raikasta kasvissalaattia
Salaatti luomuperunasta ja luomukananmunasta ja vaniljavinegrettiä
Paahdettua tomaattia, mozzarellaa ja rucolaa
Kevyesti savustettua lohta ja fenkolikreemiä
Kiviarinaleipää ja voita
***
Maalaiskanaa confit ja tummaa salviakastiketta
***
Mustaherukalla maustettua suklaamoussea, kauragranolaa ja mehustettuja herukoita
Kahvi/Tee

 

HUOM! VIP-pakettiin kuuluvien VIP-passien luovutus ostettua VIP-lippua vastaan tapahtumapaikalla paikalle saavuttaessa. Tarkemmat tiedot ja ohjeistukset toimitetaan asiakkaille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

VIP Myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85 (Arkisin klo 9-16)