VIP ROCKABILLY – SEINÄJOKI 21.7.2017

Pvm: 21.7.2017

Paikka: Seinäjoen OmaSp Stadion

Lisää tapahtumasta

Brian Setzerin Rockabilly Riot Suomeen heinäkuussa – konsertit Seinäjoella ja Lahdessa!

Maailman ehdottomasti suosituin rockabillyartisti Brian Setzer saapuu konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Setzer saapuu Rockabilly Riot -kokoonpanonsa kanssa Seinäjoen OmaSp Stadionille 21. heinäkuuta sekä Rockers´ Festivalilla Lahden Ace Cornerin ulkoareenalla, Niemen Satamassa 22. heinäkuuta.

Bian Setzer on todellinen musiikin monitaituri. Hän on kolminkertainen Grammy-voittaja, kitaristi, lauluntekijä ja laulaja ja nousi koko maailman tietouteen Stray Cats -yhtyeen myötä 1980-luvulla. Sittemmin hän on tullut tunnetuksi myös sooloartistina sekä oman big bändinsä, Brian Setzer Orchestran johtajana.

Setzer on taiturimainen musiikkityylien yhdistäjä ja on tuonut sekä rockabillyyn että swingiin myös rock-musiikin rytmejä. Hänen albumeitaan on myyty yli 13 miljoonaa kappaletta ja hänet on palkittu lukuisilla musiikkialan arvostetuilla tunnustuksilla.

Brian Setzeriä pidetään yhtenä maailman parhaana kitaristina ja hänellä on oma nimeään kantava mallisto Gretsch-merkkisten kitaroiden joukossa. Suomi on ollut Setzerille aina läheinen, sillä Stray Cats sai kaikkien aikojen ensimmäisen kultalevynsä nimenomaisesti Suomesta.

Dave Edmunds, The Reverend Peyton, Fatboy ja Miss Mary Ann lämmittelemään Brian Setzeriä Seinäjoelle ja Lahteen heinäkuussa!

Walesilainen rock-taituri Dave Edmunds saapuu konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Edmunds nousee samalla lavalle Brian Setzer & Rockabilly Riotin kanssa Seinäjoen OmaSp Stadionilla 21. heinäkuuta sekä Rockers´ Festivalilla Lahden Ace Cornerin ulkoareenalla 22. heinäkuuta.

Seinäjoen ja Lahden konserteissa nähdään Setzerin ja Edmundsin lisäksi myös kolme muuta kovanluokan esiintyjää: Kehuttu ja palkittu blues/country/rock-trio yhdysvaltalainen The Reverend Peyton’s Big Damn Band, Ruotsin suosituin rockabilly-yhtye Fatboy sekä huikeasta laulajattarestaan tunnetuksi tullut kokoonpano Miss Mary Ann & Ragtime Wranglers.

Dave Edmundsin ura alkoi eri yhtyeissä jo 1950-luvulla, ja hän on siitä asti jättänyt lähtemättömän jälkensä brittirockin historiaan. Hänen viimeisin albuminsa, On Guitar…Rags & Classics, ilmestyi vuonna 2015, ja Edmunds kiertää yhä esiintymislavoja väsymättömällä tarmollaan.

The Reverend Peyton’s Big Damn Band on ahkera keikkailija Pohjois-Amerikassa ja ympäri Euroopan. Tämä nashvillelainen yhtye on julkaissut jo kahdeksan albumia. Fatboy on puolestaan Ruotsin lahja rockabillykansalle. Tämä vuonna 1996 perustettu kokoonpano on saanut suurta suosiota Pohjoismaiden lisäksi myös muualla Euroopassa.

Brian Setzer’s Rockabilly Riot OmaSp Stadionilla Seinäjoella 21.7. sekä Rockers´ Festivalilla Lahden Ace Cornerin ulkoareenalla, Niemen Satamassa 22.7. Tapahtumapaikkojen ovet avautuvat Seinäjoella klo 17.00 ja Lahdessa klo 15.00.

Molempiin tapahtumiin on tarjolla VIP -illallispaketteja rajallinen määrä (K-18).

VIP ROCKABILLY- SEINÄJOKI

Pe 21.7. OmaSp Stadion, Seinäjoki
VIP-tilaisuus klo 17 alkaen

  • VIP-passi ja konserttilippu parhailta katsomopaikoilta
  • Oma VIP-sisäänkäynti & naulakko (Atria Lounge –sisäänkäynti)
  • Herkullinen buffet-ruokailu (Menu tarkentuu myöhemmin)
  • Omat ravintolapalvelut & WC:t käytössänne tapahtuman ajan
  • VIP emäntä/isäntä palveluksessanne

Hinta alkaen 149€ + Alv24%  (184,76€) / hlö

 

VIP ROCKABILLY SEINÄJOKI
Fri 21.7. Seinäjoki, OmaSp Stadion
VIP entrance opens at 5 pm

  • VIP-pass & concert ticket from the best seats
  • Own VIP entrance and cloak room (Atria Lounge entrance)
  • Delicious Buffet dinner (menu to be announced)
  • Own Restaurant services & toilets only for VIP guests
  • VIP host/hostess at your service

Prices beginning at 149€ + VAT24% (184,76€) / person

 

Menu

Vihersalaatteja ja siiderivinaigretteä
Kana-caesarsalaattia
Tomaattia ja mozzarellaa
Pulled pork coleslaw
Kylmäsavupaistia ja punasipulipikkelssiä
Graavilohirullia yrttituorejuustolla

***

Härän briskettiä pippurisella Jaloviina -kastikkeella
Paahdettua pestoperunaa
Marinoituja uunijuureksia

 Leipälajitelma ja levitteet
***

Raikasta britakakkua
Kahvi & tee

 

HUOM! VIP-pakettiin kuuluvien VIP-passien luovutus ostettua VIP-lippua vastaan tapahtumapaikalla paikalle saavuttaessa. Tarkemmat tiedot ja ohjeistukset toimitetaan asiakkaille sähköpostilla viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

VIP Myynti & tiedustelut vip@menolippu.fi puh. 010 841 41 85 (Arkisin klo 9-16)
N.B. VIP tickets will be exchanged for VIP passes upon arrival at the festival site. More details and instructions will be provided by email one week before the event at the latest.

VIP Sales & enquiries vip@menolippu.fi tel. +358 10 841 41 85 (Mon-Fri 9 am-4 pm).