Women Power

Women Power

Pvm: 5.-6. huhtikuuta 2019

Paikka: Oulu, Helsinki

Suuri naisrokkareiden konsertti Helsingissä ja Oulussa huhtikuussa!

Suomessa saadaan kokea huhtikuussa todellista naisrokkareiden juhlaa, kun alansa huipputähti saapuu konsertoimaan Helsinkiin ja Ouluun. Women Power -konserteissa nousevat lavalle huikeat Kim Wilde sekä myöhemmin julkistettava artisti.

Women Power -konsertit pidetään Oulun Club Teatriassa perjantaina 5. huhtikuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 6. huhtikuuta 2019.

Julkisuudessa on ollut viime aikoina runsaasti puhetta siitä, että naismuusikot ovat aliedustettuina festivaaleilla ja muissa konserteissa. Konserttiyhtiö Eastway Live, päätti korjata tilanteen omalta osaltaan ja järjestää tapahtumat, joissa pääosissa ovat nimenomaisesti naiset. Syntyi ajatus Women Power -konserteista, jotka nyt toteutuvat huhtikuussa Helsingissä ja Oulussa.

Vuonna 1960 syntynyt Kim Wilde nousi vauhdilla koko musiikkimaailman tietouteen vuonna 1981 Kids in America -kappaleellaan. Hitit seurasivat toisiaan, kuten You Keep Me Hanging On (1986) ja Nevert Trust a Stranger (1988). Kaikkiaan Kim Wildella on 25 singleä, jotka ovat yltäneet Britannian TOP 50 -listalle ja hänen levyjään on myyty yli 10 miljoonaa albumeina ja 20 miljoonaa singleinä.

Women Power -kiertue:
Pe 5.4. Teatria, Oulu OSTA LIPUT
La 6.4. Kulttuuritalo, Helsinki OSTA LIPUT

www.kimwilde.com

Women Power — Facebook-tapahtuma

Women Power

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA

Tags: ,