Women Power

Women Power

Pvm: 5.-6. huhtikuuta 2019

Paikka: Oulu, Helsinki

Suuri naisrokkareiden konsertti Helsingissä ja Oulussa huhtikuussa!

Suomessa saadaan kokea huhtikuussa todellista naisrokkareiden juhlaa, kun kaksi alansa huipputähteä saapuu konsertoimaan Helsinkiin ja Ouluun. Women Power -konserteissa nousevat lavalle huikeat Kim Wilde sekä Katrina & The Waves -yhtyeen solisti Katrina Leskanich.

Women Power -konsertit pidetään Oulun Teatriassa perjantaina 5. huhtikuuta ja Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 6. huhtikuuta. Liput maksavat alkaen 59,50-69,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Alun perin konserttien oli määrä olla Helsingissä perjantaina 28. syyskuuta ja Oulussa lauantaina 29.9.2018 mutta uudet konserttipäivät ovat 5.4.2019 (Oulu) ja 6.4.2019 (Helsinki).
Konserteissa nousevat lavalle huikeat Kim Wilde ja Katrina & The Waves -yhtyeen solisti Katrina Leskanich. Jo ostetut liput tulee vaihtaa uusiin Ticketmasterin lippukaupoissa 31.10.2018 mennessä. Mikäli uudet konserttipäivät eivät sovi, liput voi myös palauttaa postitse yhteys- ja tilitietojen kera: Menolippu Oy, Palautus, PL 251, 01531 Vantaa. E-tickettien palautus osoitteeseen: info@menolippu.fi.

Julkisuudessa on ollut viime aikoina runsaasti puhetta siitä, että naismuusikot ovat aliedustettuina festivaaleilla ja muissa konserteissa. Konserttiyhtiö Eastway Live, päätti korjata tilanteen omalta osaltaan ja järjestää tapahtumat, joissa pääosissa ovat nimenomaisesti naiset. Syntyi ajatus Women Power -konserteista, jotka nyt toteutuvat huhtikuussa Helsingissä ja Oulussa.

Vuonna 1960 syntynyt Kim Wilde nousi vauhdilla koko musiikkimaailman tietouteen vuonna 1981 Kids in America -kappaleellaan. Hitit seurasivat toisiaan, kuten You Keep Me Hanging On (1986) ja Nevert Trust a Stranger (1988). Kaikkiaan Kim Wildella on 25 singleä, jotka ovat yltäneet Britannian TOP 50 -listalle ja hänen levyjään on myyty yli 10 miljoonaa albumeina ja 20 miljoonaa singleinä.

Katrina & The Wavesin tunnetuin kappale on vuonna 1985 ilmestynyt Walking on Sunshine, joka soi yhä tiuhaan suomalaisillakin radioasemilla. Lisäksi yhtye voitti Eurovision laulukilpailun vuonna 1997 kappaleellaan Love Shine a Light. Yhdysvaltain Kansasissa niin ikää vuonna 1960 syntynyt Katrina Leskanich on sittemmin jatkanut uraansa menestyksekkäänä sooloartistina uuden yhtyeensä kera.

Women Power -kiertue:
Pe 5.4. Teatria, Oulu OSTA LIPUT
La 6.4. Kulttuuritalo, Helsinki OSTA LIPUT

www.kimwilde.com
https://katrinasweb.com

Women Power — Facebook-tapahtuma

Women Power

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA

Tags: ,