Doro

Doro

Pvm: 5. joulukuuta klo 20.00

Paikka: Kulttuuritalo, Helsinki

Osta lippuja

Saksalainen heavykuningatar Doro Pesch konsertoimaan Suomeen joulukuussa!

Heavymusiikin kuningattareksi nimetty saksalainen laulajatar Doro Pesch saapuu konsertoimaan Suomeen joulukuussa. Tämä Warlock-yhtyeen entinen solisti nähdään Helsingin Kulttuuritalossa keskiviikkona 5. joulukuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 49,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa ja Ticketmasterissa.

Doro esittää konsertissaan oman soolouransa laulujen lisäksi monia Warlockin legendaarisia hittejä.

Doro on ollut mittava vaikuttaja metallimusiikin parissa jo yli kolmen vuosikymmenen ajan. Hän oli yksi Warlock-yhtyeen perustajäsenistä 1980-luvun alussa ja kiersi yhtyeen kanssa menestyksekkäästi ympäri maailman suurten heavykonkareiden lämmittelijänä. Yhtyeen hajottua Doro jatkoi laulajana soolouralla ja julkaisi ensimmäisen albuminsa 1989.

Suomessa Doro konsertoi ensimmäistä kertaa lokakuussa 1986 Warlock-yhtyeensä kanssa Judas Priestin lämmittelijänä Helsingin jäähallissa. Sittemmin hänet on nähty täällä useaan otteeseen – ja hänen suosionsa on yhä vankkaa. Hänen uusin albuminsa Forever Warriors nousi heti ilmestyttyään Suomen albumilistan kolmoseksi. Lisäksi vuonna 2016 ilmestynyt Strong And Proud – 30 Years Of Rock And Metal DVD:n – nousi maassamme myyntilistan kärkeen.

Doro on julkaissut toistakymmentä studioalbumia ja konsertoi yhä ahkerasti ympäri maailman. Heinäkuussa 2013 Metal Hammer -musiikkilehti myönsi hänelle Golden God Legend -palkinnon.

Doro Helsingissä, Kulttuuritalossa keskiviikkona 5. joulukuuta kello 20.00 (ovet klo 19.00).
Seisovalla permannolla baarit auki koko illan!

Lipunmyynti

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)
  • Lippupiste

Doro: www.doromusic.de

Tags: