Hector – Hengissä joulun hengessä

Hector – Hengissä joulun hengessä

Pvm: 2.-9. joulukuuta 2018

Paikka: Jyväskylä, Tampere, Helsinki, Turku

Hector minikiertueelle joulukuussa – Helsinki, Jyväskylä, Tampere ja Turku!

 

Hectorin joulukuinen kiertue, Hengissä Joulun Hengessä, yltää aiemmin julkistettujen Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän lisäksi myös Turkuun. Hector nähdään sunnuntaina 2.12. Helsingin Kulttuuritalossa, maanantaina 3.12. Jyväskylän Paviljongissa, tiistaina 4. joulukuuta Tampere-talossa sekä sunnuntaina 9. joulukuuta Turun Konserttitalossa.

Hector valmistautuu innolla jo perinteiseksi muodostuneelle minikiertueelleen, jolla kuullaan myös hänen uusia joululaulujaan.

Hectorin ”ensimmäinen ja viimeinen” joululevy, kuten hän itse asian ilmaisee, julkaistaan marraskuussa. Albumi on ”kekseliäästi” nimeltään Hectorin Joululevy. Lisäksi Hector kirjoittaa parhaillaan jatkoa viime vuonna julkaistulle Asfalttihippi-muistelmakirjalleen. Teos julkaistaan syksyllä 2019.

Hector esittää kiertueella parhaimpia hittejään sekä uusimpia laulujaan. Kiertueen nimi on Hengissä joulun hengessä, joten ohjelmistoon mahtuu myös muutama jouluinen laulu.

Hector on keikkaillut, konsertoinut ja tehnyt levytyksiä kuudella eri vuosikymmenellä. Hänen tuotannossaan on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake Make Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

Hectorin kiertueen liput maksavat alkaen 59,50 € Menolipussa, Ticketmasterissa ja Lippupisteessä.

Kiertuepaikat
Su 2.12.2018 Kulttuuritalo, Helsinki OSTA LIPUT
Ma 3.12.2018 Paviljonki, Jyväskylä OSTA LIPUT
Ti 4.12.2018 Tampere-talo OSTA LIPUT
Su 9.12.2018 Turku, Turun Konserttitalo OSTA LIPUT

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA

Tags: