Hector & His Power band

Hector & His Power band

Pvm: 30. marraskuuta - 12. joulukuuta 2019

Paikka: Vaasa, Jyväskylä, Tampere, Turku, Oulu, Helsinki

Osta lippuja

HECTOR KIERTUEELLE LOPPUVUODESTA

Marraskuun lopussa Vaasasta käynnistyvä HEXIT-konserttikiertue päättyy Helsingin Hartwall Arenalle joulukuun 12. päivä. Huippumuusikoista koostuvan bändinsä kanssa pitkästä aikaa konsertoiva Hector nähdään myös Turussa, Oulussa, Tampereella ja Jyväskylässä. Luvassa on mestarin suurimpien hittien ohella myös harvoin kuultuja kappaleita vuosien ja vuosikymmenten ajalta sekä valikoima uusia lauluja hänen yhä kasvaneelle Power Bandilleen sovitettuina.

Hector toteaa kiertueestaan: ”Tämä on tietenkin myös korvaava rundi viime joulukuussa peruuntuneelle minikiertueellemme, joka jäi lähtökuoppiin silloisten terveydellisten syiden takia. Olihan se pettymys niin itselle kuin jo liput hankkineelle yleisölle. Nyt olen taas kondiksessa ja intoa täynnä! HEXIT-kiertue tehdään ”isolla kädellä” niin puitteiltaan kuin sisällöiltään, enkä tiedä tulenko tämän jälkeen tekemään enää mitään tämän kaltaista rundia. Edellinen, kolmen vuoden takainen 50-vuotis taiteilijajuhlakiertue oli upea kokemus, mutta se oli oma konseptinsa. Nyt on luvassa vielä entistäkin ehompi Power Band, jonka kanssa työskentely tuottaa aina yllätysefektejä. Visuaalinen toteutus on myös nyt tarkkaan rakennettu biisi biisiltä. Jos tuo kiertueen nimeksi hahmottelemani HEXIT tuntuu kryptiseltä tai banaalilta, olkoon se sitä. Kerron viimeistään Hartwall Arenalla mitä se tarkoittaa.”

Ensimmäisen albuminsa vuonna 1972 julkaisseen Hectorin tuotannossa on suuri määrä koko kansakunnan tuntemia ja rakastamia hittejä, kuten Mandoliinimies, Lumi teki enkelin eteiseen, Herra Mirandos, Asfalttiprinssi, Ake, Make, Pera ja mä, Hannikaisen baari, Jos sä tahdot niin, Juodaan viinaa, Yhtenä iltana ja Kuunnellaan vaan taivasta.

HEXIT-KIERTUE

30.11 VAASA, Vaasan Sähkö Areena OSTA LIPUT

5.12 TURKU, Gatorade Center OSTA LIPUT

7.12 OULU, Club Teatria OSTA LIPUT

8.12 JYVÄSKYLÄ, Paviljonki OSTA LIPUT

10.12. TAMPERE, Tampere-talo OSTA LIPUT

12.12 HELSINKI, Hartwall Arena OSTA LIPUT

 

LIPUT:
Liput 29,50 – 69,50 € palvelumaksuineen

Hectorin konsertissa Hartwall Arenalla yleisöllä on mahdollisuus ostaa lippu anniskelukatsomoon. Täysi-ikäisille suunnatuissa anniskelukatsomoissa pääset nauttimaan Hartwall Arenan ravintolasta ostettuja anniskelutuotteita omalla istumapaikallasi konsertin lomassa. Anniskelukatsomot konsertissa ovat katsomot 117-120.

Turkuun ja Helsinkiin on myynnissä myös VIP-paketteja.

 

HECTOR & HIS POWER BAND uusi konserttipäivä on Helsingissä to 12.12.2019

Hectorin Kulttuuritalon 2.12.2018 uusi konserttipäivä on 12.12.2019. Samalla konserttipaikka vaihtuu Helsingin Kulttuuritalosta Hartwall Arenalle.

Konserttipaikan vaihtuessa pyydämme kaikkia asiakkaita vaihtamaan Helsingin Kulttuuritalolle ostetut liput uusiin, Hartwall Arenalle käyviin lippuihin Ticketmasterin Palvelupisteissä 8.7.2019 mennessä. Hartwall Arenalta on  varattu tarvittava määrä korvaavia paikkoja. Vaihto ei aiheuta asiakkaille lisäkuluja. Mikäli uusi konserttipäivä ei käy, on liput mahdollista palauttaa. Tarkemmat vaihto- ja palautusohjeet alla.

HECTOR & HIS POWER BAND
Siirtynyt konsertti: 2.12.2018 Helsingin Kulttuuritalo  -> korvaava konsertti 12.12.2019 Hartwall Arenalla, ovet klo 18.30

LIPPUJEN VAIHTO:
Lippujen vaihto onnistuu lippukaupassa ilman kuluja. Ticketmasterin lippukaupat löydät täältä: http://www.ticketmaster.fi/help/outlets.fi-fi.html .
Sinulla on mahdollisuus päästä vaihtamaan lippusi ennen yleisen lipunmyynnin alkua. Tämän voit tehdä vanhan lippusi kanssa Ticketmasterin lippukaupassa aikavälillä
ke 8.5. klo  10 – ti 14.5. klo 12 tai yleisen myynnin alettua 15.5. klo 10.00 alkaen. Liput on vaihdettava 8.7.2019 mennessä.

Mikäli uusi konserttipäivämäärä ei jostain syystä sovi, niin liput voi myös palauttaa. 

LIPPUJEN PALAUTUSOHJE:

– eLippujen palautus info@menolippu.fi
– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
– Lippujen palautus tulee tehdä 8.7.2019 mennessä.

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella:
Menolippu Oy/Palautukset,  PL 251, 01531 Vantaa.
Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite

 

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA