JARI SILLANPÄÄ 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI

JARI SILLANPÄÄ 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI

Pvm: 16.08.2015

Paikka: Olympiastadion, Helsinki

Osta lippuja

JARI SILLANPÄÄN 50-VUOTISJUHLAKONSERTTI OLYMPIASTADIONILLA 16. ELOKUUTA 2015

Totta se on, Jari Sillanpää täyttää viisikymmentä vuotta tulevana kesänä, 16. päivä elokuuta 2015. Jari on syntynyt Ludvikassa, Ruotsissa 1965.

Kesällä tulee myös kuluneeksi kaksikymmentä vuotta siitä, kun hänet valittiin Tangokuninkaaksi. Se tapahtui vuonna 1995.

Jari Veikko Sillanpää on yksi Suomen rakastetuimmista, suosituimmista ja seuratuimmista viihdetaiteilijoista!

Useimmat hänen unelmistaan ovat toteutuneet ja hän on saavuttanut lähes kaiken, mitä esiintyvä artisti saattaa toivoa.

Esikoislevy ”Jari Sillanpää” vuodelta 1996 on Suomen myydyin äänite (n. 273 000 kappaletta). Hänen 13. albuminsa ”Rakkaudella merkitty mies” ilmestyi syyskuun lopussa.

Lukuisien lehtijuttujen, radio- ja tv-ohjelmien lisäksi hänestä on julkaistu hauska dokumenttivideo, kaksi tyylikästä konsertti-DVD:tä sekä kolme hyvin erityyppistä kirjaa.

Vuosien aikana Jarille on myönnetty lukuisia erilaisia kunniamainintoja ja palkintoja, joiden joukossa mm. kolme Emma-patsasta. Jari on Emma-ehdokkaana myös tänä vuonna.

Vuonna 2005 hänet palkittiin sekä Tango Finlandialla että Iskelmä-Finlandialla.

Lukuisten lava-, festivaali- ja ravintolakeikkojen lisäksi supersuositun Jari Sillanpään liki 20-vuotiseen viihdyttäjän uraan mahtuu hurja määrä toinen toistaan loisteliaampia konsertti- ja showkiertueita, joilla hän on osoittanut huikean ammattitaitonsa, loputtoman monipuolisuutensa, herkkyytensä ja kunnioitettavan kykynsä nauraa itselleen.

Jarin synttärikonsertissa nähdään tietysti myös vierailevia tähtiä. Vierailijoiden nimet paljastetaan myöhemmin.

Konsertin yhteydessä Jari tarjoaa Olympiastadionin koko yleisölle Meiran Kulta Katriina synttärikahvit ja Fazerin täytekakkua!

Portit Olympiastadionille avataan kello 17.00
Juhlakonsertti alkaa kello 19.00.
Konsertin kesto n. 3,5 tuntia sisältäen väliajan.

Ennakkomyynti Menoklubilaisille alkaa perjantaina 6. helmikuuta kello 9.00.

Liput: Lippujen myynti alkaa maanantaina 9. päivä helmikuuta kello 9.00.
Liput: alkaen 39,50 € / 49,50 € / 59,50 € / 69,50 € / 79,50 € (sis. toimituskulut).

VIP-paketit alkaen 149 euroa + alv.24% (184,76 euroa)

 

Konsertin tuotannosta vastaavat EASTWAY LIVE & BRIDGEHEAD PRODUCTION OY.


OHJEITA PAIKALLE SAAVUTTAESSA:

Yleisöä kehotetaan varaamaan aikaa ja juhlamieltä sekä saapumaan stadionille julkisilla kulkuneuvoilla, pyöräillen tai kävellen. Helsingin rautatieasemalta on Olympiastadionille noin kahden kilometrin matka. Suosimalla joukkoliikennettä välttyy myös ruuhka- ja pysäköintihuolilta. Stadionille pääsee keskustasta esimerkiksi raitiovaunuilla 4, 4T, 7A ja 10. Stadionin ohi kulkevat myös kaikki Elielin aukiolta lähtevät ja Mannerheimintietä ajavat bussit. Junalla tulija voi jäädä pois Pasilassa ja taittaa loppumatkan 7B-ratikalla.

Pääsylipulla pääsee konserttipaikalle vain kerran. Olympiastadionilta poistuneet eivät voi enää palata sinne takaisin. Stadionin sisällä pääsee liikkumaan pois katsomosta ja takaisin, esimerkiksi vessaan tai ostamaan virvokkeita.

Matkapuhelimen saa tuoda konserttialueelle. Puhelimen kameralla tai pienellä automaattikameralla saa ottaa kuvia konsertin aikana. Järjestelmäkamerat tai järjestelmäkameralta näyttävät kamerat, ammattikäyttöön tarkoitetut kamerat ja kamerat, joissa on irrotettavaa optiikkaa eivät ole sallittuja. Videokamerat, nauhurit, tietokoneet, tabletit ja selfie-kepit eivät ole sallittuja.

Konserttialuetta valvovat järjestyksenvalvojat ja alueella päivystää ensiapuryhmiä. Ota rohkeasti ja viipymättä yhteys järjestyksenvalvojaan, jos näet jonkun tarvitsevan apua tai tarvitset sitä itse.
Kaikenlaisen lasin (pullot, purkit jne), suurten muovipullojen (yli 0,5 litraa) sekä purkkien sekä sateenvarjojen, laserosoittimien, aseiden ja muiden vaaraa aiheuttavien esineiden tuominen konserttiin on kielletty.

Alkoholijuomien tuominen konserttialueelle on kielletty. Avaamattomat pehmeät, alkoholittomat, enintään 0,5 litran kokoiset muovipullot ja mehutetrat on sallittu.
Olympiastadionin ympäristö on ruuhkainen sekä ennen konserttia että sen jälkeen. Suosittelemme saapumista stadionille joko kävellen tai julkisilla kulkuvälineillä. Stadionin välittömään läheisyyteen ei pääse ajamaan autolla ja osa lähiteistä on suljettu autoliikenteeltä turvallisuussyistä sekä ennen konserttia että sen päättymisen jälkeen.
Olympiastadionin yhteydessä ei ole erillistä parkkipaikkaa medialle eikä konserttivieraille. Olympiastadionin ympäristössä on erittäin rajallinen määrä kadunvarsipaikkoja. Parkkihalleja löytyy mm. Helsingin keskustasta.

ALUEKARTTA:

kartta stadion Sillanpää 16.8.