Manhattan Transfer

Manhattan Transfer

Pvm: 15.- 17. toukokuuta 2019

Paikka: Tampere, Järvenpää, Kuopio

Osta lippuja

Manhattan Transfer konsertoimaan Tampereelle, Järvenpäähän ja Kuopioon toukokuussa!

Maailman suosituin lauluyhtye, Manhattan Transfer, saapuu konsertoimaan Tampereelle, Järvenpäähän ja Kuopioon toukokuussa. Tämä harvinainen tähtivierailu nähdään Tampere-talossa 15. toukokuuta, Järvenpää-talossa 16. toukokuuta ja Kuopion Musiikkikeskuksessa 17. toukokuuta. Liput maksavat 59,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa ja Lippupisteessä.

Manhattan Transfer vieraili maassamme viimeksi marraskuussa, ja heidän kiertueensa osoittautui todelliseksi menestykseksi. Yhtye nähtiin tuolloin ennätyspitkällä kahdeksan konsertin Suomen-kiertueellaan. Nyt tätä huippukokoonpanoa päästään kuulemaan viimein myös Tampereella, Järvenpäässä ja Kuopiossa.

Vuonna 1971 ensilevynsä julkaissut Manhattan Transfer on noussut huikeaan suosioon ympäri maailman. Yhtyen albumeita on myyty miljoonia kappaleita, ja se on voittanut lukuisia Grammy-palkintoja, kuten vuonna 1980 Birdland-albumistaan ja 1982 Route 66 –levystään. Yhtye valittiin Vocal Group Hall of Fameen 1998.

Manhattan Transferin perustajajäsen Tim Hauser menehtyi traagisesti lokakuussa 2014, mutta yhtye on jatkanut menestyksen tiellä hänen muistoaan kunnioittaen myös tämän jälkeen. Hauserin tilalle kokoonpanoon nousi Trist Curless, joka täydentää jo vuosia yhdessä laulaneita Alan Paulia, Janis Siegeliä ja Cheryl Bentyneä.

Tämän legendaarisen yhtyeen jäsenet ovat myös tehneet monia sooloprojektejaan, joista tuoreimpana Alan Paulin hiljattain ilmestynyt albumi Shu Bop! Shu Bop.

Manhattan Transferin kiertue toukokuussa:

KE 15.5. Tampere, Tampere-talo OSTA LIPUT

TO 16.5. Järvenpää, Järvenpää-talo OSTA LIPUT

PE 17.5. Kuopio, Musiikkikeskus OSTA LIPUT

Liput alkaen 59,50 €

Kiertueen tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi

Manhattan Transfer: http://manhattantransfer.net

Manhattan Transfer — Facebook-tapahtuma

Manhattan Transfer

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA

Tags: