Naturally 7

Naturally 7

Pvm: 20.3.2019 klo 19

Paikka: Kulttuuritalo, Helsinki

Osta lippuja

Menestysyhtye Naturally 7 konsertoimaan Suomeen maaliskuussa!

Suomessa jo kahdesti Hartwall Arenassa Michael Bublén konserteissa sekä muutamilla festivaaleilla nähty yhdysvaltalainen lauluyhtye Naturally 7 saapuu ensimmäiselle omalle konsertilleen maahamme. Tämä ympäri maailman suosiota ja menestystä niittänyt yhtye nähdään Kulttuuritalossa, Helsingissä keskiviikkona 20. maaliskuuta.

Naturally 7 on esiintynyt Michael Bublén lisäksi lukuisten muiden maailmantähtien, kuten Coldplayn Ludacrisin ja Herbie Hancockin kanssa ja on ollut mukana myös monissa menestysartistien levytyksissä.

Vuonna 1999 New Yorkissa perustettu Naturally 7 on enemmän kuin tavanomainen lauluyhtye. Sen taiturimaiset laulajat osaavat matkia ainutkertaisen hyvin myös monia eri soittimia, kuten sähkökitaraa, rumpuja, bassoa ja trumpettia. Kaikki tämä yhdistettynä taitavaan lauluun ja beatboxaukseen tekevät Naturally 7-yhtyeestä täysin omintakeisen omalla alallaan.

Naturally 7 on julkaissut kymmenen studioalbumia, joista viimeisimmän, A Christmas Xperience, vain jokin aika sitten. Kokoonpanossa ovat mukana Roger Thomas, Warren Thomas, Rod Eldridge, Ricky Cort, Dwight Stewart, Garfield Buckley ja “Kelz” Mitchell.

 

Musiikkivideo: Sibeliuksen Finlandia säveliä mukaileva “Be Still, My Soul”: www.youtube.com/watch?v=_6HSrcTvMqU

Naturally 7 Kulttuuritalossa, Helsingissä keskiviikkona 20. maaliskuuta kello 19.00. (Ovet klo 18.00).

Liput 59,50€/ 49,50€

Lipunmyynti

Naturally 7 — Facebook-tapahtuma

Naturally 7

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA

Tags: ,