Peter Bence

Peter Bence

Pvm: 17. maaliskuuta 2019 Klo 19.00

Paikka: Kulttuuritalo, Helsinki

Osta lippuja

Peter Bence Helsingin Kulttuuritaloon!

Maailman nopeimmaksi kevyen musiikin pianistiksi nimetyn unkarilaisen Peter Bencen lokakuinen konsertti myytiin loppuun Savoy-teatterissa, Helsingissä pikavauhdilla. Nyt hänelle on saatu neuvoteltua toinenkin konsertti Suomeen, joka pidetään Helsingissä, Kulttuuritalossa sunnuntaina 17. maaliskuuta. Konsertin liput maksavat alkaen 49,50 euroa, ja niiden myynti on jo alkanut Menolipussa ja Ticketmasterissa. 

Unkarilaissyntyinen 26-vuotias Peter Bence on erikoistunut popmusiikin suurimpien hittien varioimiseen pianolla. Hänen sovituksensa mm. Michael Jacksonin, Queenin and Sian kappaleista ovat keränneet yli 350 miljoonaa katselukertaa YouTubessa ja Facebookissa.

Bence on yltänyt jopa Guinnesin ennätysten kirjaan soittonopeudellaan. Hänen ennätystuloksensa on 765 lyöntiä pianon koskettimiin yhden minuutin aikana. Bence on saavuttanut mittavan maailmanlaajuisen suosion omintakeisella ja rajoja rikkovalla soittotyylillään. Hän on vienyt pianon soittamisen täysin uudelle tasolle, ja on kerännyt pianomusiikin pariin runsaasti yleisöä, joka ei ole ollut soittimesta aiemmin kiinnostunut.

Bence kiertää nykyisin konsertoimassa ympäri maailman. Pelkästään viime vuonna hän esiintyi yli 20 maassa neljällä mantereella. Hän oli muun muassa avajaisesiintyjänä BBC:n kuuluisalla Proms-konserttisarjassa Hyde Parkissa, Lontoossa 50 000 kuulijalle. 

Peter Bence Helsingissä Kulttuuritalossa sunnuntaina 17. maaliskuuta kello 19.00 (ovet klo 18.00).

Konsertin liput maksavat alkaen 49,50 euroa Menolipussa ja Ticketmasterissa.

LIPUNMYYNTI

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Ticketmaster Finland palvelupisteet, verkkokauppa ja puhelinmyynti 0600 10 800 (1,98e/min + pvm)

 

Peter Bence — Facebook-tapahtuma

Peter Bence

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA