Peter Bence Lahdessa

Peter Bence Lahdessa

Pvm: 16. maaliskuuta 2019 Klo 19.30

Paikka: Sibeliustalo, Lahti

Osta lippuja

Helsingissä loppuunmyynyt pianistikomeetta Peter Bence keväällä Lahteen!

Maailman nopeimmaksi kevyen musiikin pianistiksi nimetyn unkarilaisen Peter Bencen lokakuinen konsertti Savoy-teatterissa, Helsingissä myytiin loppuun pikavauhdilla. Nyt hänelle on saatu neuvoteltua konsertti Lahden Sibeliustaloon lauantaiksi 16. maaliskuuta.

Unkarilaissyntyinen 26-vuotias Peter Bence on erikoistunut popmusiikin suurimpien hittien varioimiseen pianolla. Hänen sovituksensa mm. Michael Jacksonin, Queenin and Sian kappaleista ovat keränneet yli 350 miljoonaa katselukertaa YouTubessa ja Facebookissa.

Bence on yltänyt jopa Guinnesin ennätysten kirjaan soittonopeudellaan. Hänen ennätystuloksensa on 765 lyöntiä pianon koskettimiin yhden minuutin aikana. Bence on saavuttanut mittavan maailmanlaajuisen suosion omintakeisella ja rajoja rikkovalla soittotyylillään. Hän on vienyt pianon soittamisen täysin uudelle tasolle, ja on kerännyt pianomusiikin pariin runsaasti yleisöä, joka ei ole ollut soittimesta aiemmin kiinnostunut.

Bence kiertää nykyisin konsertoimassa ympäri maailman. Pelkästään viime vuonna hän esiintyi yli 20 maassa neljällä mantereella. Hän oli muun muassa avajaisesiintyjänä BBC:n kuuluisalla Proms-konserttisarjassa Hyde Parkissa, Lontoossa 50 000 kuulijalle.

Peter Bence Lahden Sibeliustalossa lauantaina 16. maaliskuuta kello 19.30

Konsertin liput maksavat alkaen 49,50 euroa.

LIPUNMYYNTI

  • www.menolippu.fi -verkkokauppa
  • Lippu.fi

Peter Bence: www.peterbence.com

Peter Bence Lahdessa — Facebook-tapahtuma

Peter Bence Lahdessa

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA