Rival Sons

Rival Sons

Pvm: 28.11.2019 klo 20

Paikka: The Circus, Helsinki

Osta lippuja

Rival Sons -yhtye Helsinkiin marraskuussa!

Yhdysvaltalainen rock-suuruus Rival Sons saapuu konsertoimaan Suomeen marraskuussa. Yhtye nousee Helsingissä The Circuksen lavalle torstaina 28. marraskuuta.

Vuonna 2009 Kaliforniassa perustettu Rival Sons saapuu nyt jälleen yleisön pyynnöstä Suomeen.

Rival Sons syntyi kitaristi Scott Holidayn aiemman kokoonpanon, Black Summer Crushin, raunioille. Michael Miley jatkoi rummuissa, ja Jay Buchanan saatiin suostuteltua debyyttialbumin, Before the Fire, solistiksi. Lisäksi yhtyeessä soittaa nykyisin basisti Dave Beste.

Yhtye alkoi kerätä nopeasti mainetta päästyään lämmittelemään AC/DC:n, The Rolling Stonesin, Black Sabbathin, Alice Cooperin ja Kid Rockin kaltaisia supertähtiä. Vuonna 2010 näki päivänvalon Rival Sons -EP ja vuotta myöhemmin Pressure & Time -albumi.

Rival Sons on ollut ahkera konsertoija. Suomessa yhtye esiintyi ensimmäisen kerran lokakuussa 2011 Turussa, Helsingissä ja Tampereella. Sittemmin yhtyeen menestys on kasvanut kasvamistaan, ja se on saanut lukuisia huomionosoituksia, kuten 2012 Isossa-Britanniassa ”Suurimman läpimurron tehnyt yhtye” -palkinnon Classic Rock -gaalassa.

Kaikkiaan Rival Sons on julkaissut kuusi studioalbumia, joista viimeisimmän, Feral Roots, tammikuussa 2019. Yhtyettä on verrattu usein 1950-1970-lukujen blues/rock-kokoonpanoihin, kuten Led Zeppeliniin ja The Animalsiin.

Rival Sons torstaina 28. marraskuuta The Circuksessa, Helsingissä kello 20.00 (ovet klo 19.00).
Liput alk. 54,50€

Rival Sons netissä: www.rivalsons.com

Rival Sons — Facebook-tapahtuma

Rival Sons

KATSO JA KUUNTELE

Tags: