Uriah Heep Lahdessa

Uriah Heep Lahdessa

Pvm: 11. elokuuta 2018

Paikka: Lahti, Ace-Corner

Osta lippuja

Uriah Heep Lahden Hard Rock Nightin päätähdeksi elokuussa!

Rockmusiikin eittämättömiin jättiläisiin lukeutuva Uriah Heep saapuu konsertoimaan Lahteen lauantaina 11. elokuuta. Yhtye nähdään Lahden Ace Cornerin Hard Rock Night -tapahtuman päätähtenä.

Uriah Heep jatkaa vahvaa menoaan vuosi vuoden jälkeen väsymättömänä. Yhtye viimeistelee parhaillaan uusinta levyään, Living the Dream, joka on jo kokoonpanon 25. studioalbumi.

– Olemme ylpeitä historiastamme, mutta samaan aikaan on tärkeää tuottaa myös uutta materiaalia, toteaa Uriah Heepin perustaja, kitaristi Mick Box. – Kaikki musiikkimme on aina kuitenkin totuttua Heep-tyyliä. Meillä on yhä vuosien jälkeen sama intohimo ja energia kaikkeen mitä teemme, Box jatkaa.

Uriah Heep perustettiin vuonna 1969, ja sen tunnetuimpia kappaleita ovat Gypsy, Easy Livin’, July Morning, Look At Yourself, Stealin ja Lady in Black. Yhtyeen levyjä on myyty yli 45 miljoonaa kappaletta.


Legendaarinen Uriah Heep Lahteen elokuussa – lämmittelijäyhtyeet varmistuivat!

Konsertin lämmittelijäyhtyeiksi ovat nyt varmistuneet Crossroad ja Wishing Well.

Crossroad on lahtelainen kokoonpano, jossa Sweden Talentin voittajan ja Remu Aaltosen valtikan perijän Dimitri Keiskin johdolla musisoivat The Blankon basisti Jyri Tikka, suoraan Hollywoodista rumpusettinsä taakse kotiutunut Jori Routo sekä monipuolinen ja huipputaitava Miikka Kallio kosketinsoittajana. Yhtyeen ohjelmisto koostuu rockmusiikin jykevimmästä peruskalliosta louhituista järkäleistä, kuten Led Zeppelinin ja Lynyrd Skynyrdin musiikista.

Wishing Well on helsinkiläinen hevibändi, jonka uudistuneessa kokoonpanossa soittavat chileläinen vokalisti Rafael Castillo, Hammond-urkuri Arto Teppo, rumpali Juha Kivikanto, basisti Rick Becker ja kitaristi Anssi Korkiakoski. Yhtye yhdistelee hard rockin ja heavy metallin sävyjä nopeasta power metallista aina hitaaseen doom metal ilmaisuun.

– Ace Corner ja sen yhteydessä toimiva Moottoripyörämuseo ovat kansainvälisestikin katsottuna ainutlaatuinen vierailukohde ja olemme ylpeitä siitä, että saamme isännöidä legendaarista Uriah Heep -yhtyettä, kertoo Suomen Moottoripyörämuseon vetäjä Riku Routo. – Meillä esiintyy kesän aikana runsaasti kotimaisia huippuartisteja, mutta Uriah Heepin keikka on kesän kohokohta, Routo jatkaa.

Ace Corner sijaitsee Niemen satamassa. Tapahtuman portit avautuvat kello 17.00, ja sen ikäraja on K-18. Myynnissä on myös ruokailun ja pääsylipun sisältäviä VIP-paketteja.

Aikataulu
17.00 Portit auki
18.45 CROSSROADS
20.15 WISHING WELL
22.00 URIAH HEEP

Liput alk. 49,50€  (sis. toimituskulut).

Lippuja saatavilla vielä portilta.

Liput
OSTA LIPUT

VIP-paketit
Osta VIP-paketti

Konsertin tuottaa Eastway Live: www.menolippu.fi
Uriah Heep: www.uriah-heep.com

Uriah Heep Lahdessa — Facebook-tapahtuma

Uriah Heep Lahdessa

KATSO JA KUUNTELE


KUUNTELE SPOTIFYSTA