Uutiset

Live Entertainment Finland Oy / Tiedote 14.2.2019

Tapahtumajärjestäjä Live Entertainment Finland kiistää tiedot konkurssiin hakemisesta – myynnissä olevat konsertit eivät vaarassa

Konsertti- ja festivaalijärjestäjä Live Entertainment Finland Oy kiistää julkisuudessa olleet tiedot siitä, että yhtiö olisi haettu konkurssiin. Sen sijaan verottaja on jättänyt Live Entertainment Finland Oy:stä konkurssihakemuksen. Kyseessä on vasta hakemus, joten yhtiötä ei siis ole haettu konkurssiin.

Live Entertainment Finland Oy valmistelee parhaillaan yrityssaneeraushakemusta, joka pysäyttää mahdollisen konkurssiin hakemuksen. Yrityssaneeraushakemuksella on tämän hetkisen tiedon mukaan suurimpien velkojien tuki. Hakemus jätetään käräjäoikeudelle lähipäivinä. Yrityssaneeraukseen hakeutuminen on keino pystyä jatkamaan yhtiön toimintaa myös tulevaisuudessa.

Live Entertainment Finland Oy:n toiminta jatkuu normaalisti. Yhtiö keskittyy kaikkien jo julkistettujen tapahtumiensa toteuttamiseen, ja kaikki myynnissä olevat tapahtumat järjestetään suunnitellusti. Lisäksi yhtiöllä on kaavailuja useiden vielä julkaisemattomien konserttien ja festivaalien osalta.

 

ASIAKASPALVELUN TIEDOTE 8.1.2019
Asiakaspalvelumme on pahasti ruuhkautunut – Pyrimme palvelemaan teitä mahdollisimman nopeasti.