MENOLIPUN LAHJAKORTTI

Pvm: Valintanne mukaan

Paikka: Tapahtumasta riippuen

Lisää tapahtumasta

MENOLIPUN LAHJAKORTTI – OSTA LAHJAKSI ELÄMYKSIÄ!

Onko aihetta juhlaan? Mietitkö sopivaa lahjaa päivänsankarille? Kaipaatko ideoita? Ehkä jotain ikimuistoista…?

Unohda turhat tavarat, jotka jäävät nurkkiin pyörimään ja keräämään pölyjä hyllylle! Anna lahjaksi kokonaisvaltainen konserttielämys, joka lämmittää mieltä ja kroppaa vielä vuosia eteenpäin!

Eastway Live & Menolippu järjestää lukuisia tapahtumia ympäri Suomen, ympäri vuoden! Tapahtumiin on tarjolla usein myös rajallinen määrä laadukkaita VIP – illallispaketteja takaamaan ikimuistoisen tapahtumaelämyksen. VIP-tilaisuuksien laadukkaat puitteet sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat sen, että Te voitte keskittyä rauhassa seurusteluun ja illan monipuolisiin antimiin. Me huolehdimme kaikesta muusta!

Tarjolla on 4 eriarvoista lahjakorttia, joista voit valita juuri sinun kukkarollesi sopivan vaihtoehdon. Lahjakortti on hyödynnettävissä kaikissa Eastway Liven järjestämissä tapahtumissa ja on voimassa vuoden eteenpäin ostopäivästä. Lahjakortin voi siis hyödyntää joko peruslippuihin tai VIP-illallispaketteihin. Lahjakortin arvo vähennetään lipun/VIP-paketin arvosta.

Lahjakortti postitetaan postitetaan 1-2 vkon sisään tilauksesta kun tilaus-/lasku on maksettu. Tilaukseen lisätään laskutus-/käsittelykulu alkaen 8 € / tilaus.

LAHJAKORTTI 1 – 50 €
LAHJAKORTTI 2 – 100 €
LAHJAKORTTI 3 – 150 €
LAHJAKORTTI 4 – 200 €

Päivitetyt tapahtumatiedot sekä niihin liittyvät VIP-illallispaketit löytyvät helposti osoitteessa www.menolippu.fi

Myynti & Tiedustelut:

Puh. 010 841 41 85 tai sähköpostitse vip [a] menolippu.fi