VIP -Juli Festivalen 2019

Pvm: 27.7.2019 klo 15

Paikka: Stallörinpuisto, Tammisaari

Lisää tapahtumasta

Suursuositut ruotsalaiset artistit Jill Johnson, Molly Sandén ja Robert Wells saapuvat konsertoimaan Suomeen heinäkuussa. Tämä huikea kolmikko nähdään päätähtinä Juli Festivalenissa Tammisaaren Stallörsinpuistossa 27. heinäkuuta 2019.

Jill Johnson on tullut tunnetuksi erityisesti kantrilaulajana, mutta muutkaan musiikkityylit eivät ole hänelle vieraita. Hän teki läpimurtonsa voitettuaan Ruotsin euroviisukarsinnat 1998 kappaleella Kärleken är. Sittemmin hän on julkaissut yli 20 albumia ja on noussut yhdeksi rakastetuimmista ruotsalaisista laulajista.

Molly Sandén on julkaissut kolme studioalbumia vuonna 2009 alkaneen levytysuransa jälkeen. Hän on tullut tunnetuksi myös monista äänirooleistaan niin laulajana kuin näyttelijänä eri elokuvissa. Sandénin tunnetuimpia kappaleita ovat mm. Så vill stjärnorna, Phoenix ja Youniverse.

Robert Wells nousi kuuluisuuteen 1980-luvulla säestäessään pianolla lukuisia Ruotsin tunnetuimpia artisteja, kuten Lill-Babsia, Eva Bysingiä ja Jerry Williamsia. Soolouralleen hän sai nostetta oltuaan mukana vuosien ajan Ruotsin suosituimpiin TV-ohjelmiin lukeutuvassa Så ska det låta -visailussa. Wells on julkaissut lähes 20 albumia sekä kolme menestyksekkäiden Rhapsody In Rock -kiertueiden DVD-levyä.

Juli Festivalen, Tammisaaren Stallörinpuistossa lauantaina 27. heinäkuuta 2019. Portit avautuvat klo 15.00.

VIP -Juli Festivalen 2019 K 18
VIP-passi ja konserttilippu VIP-alueelta
Herkullinen buffet-ruokailu
VIP terassialue, josta näkyvyys estradille
VIP-emännän/isännän palvelut
Käytössänne oma baari A-oikeuksin sekä omat
WC:t

189.38 EUR

Lisätietoja ilkka.sandstrom@kultalippu.fi